Recept 10, Griekse volkoren pastasalade.

Ingrediënten voor 2 personen:

200 g volkoren fusilli pasta
1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
1 rode ui
250 g kerstomaatjes
1 komkommer
15 g verse platte peterselie
100 g feta
2 eetl. olijfolie
2 theel. rode wijnazijn
120 g ontpitte olijven (bijv. Kalamata)

Bereiding:

Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking in water met de inhoud van Het Knorr Bouillonketeltje groente beetgaar. Giet af en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Pel en snijd de ui in ragdunne boogjes. Was de tomaten en de komkommer. Halveer de tomaatjes en snijd de komkommer in stukjes. Snijd de peterselie grof. Snijd de feta in blokjes.
Klop een dressing van de olie, de azijn en peper en zout naar smaak.
Schep de pasta met de ui, de tomaat, de komkommer, de peterselie, de feta en de olijven door elkaar. Schenk de dressing erover.

      

Bron: www.knorr.nl