Pel en snipper
de ui en de knoflook. Schil de wortels en snijd ze in dikke plakken.
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Schil de aardappel en snijd
hem in blokjes. Snijd de tofu in blokjes. Meng de inhoud van de
Knorr Natuurlijk Lekker! Milde Curry met 300 ml water.
Verhit de margarine in een ruime pan en fruit de ui in ca. 5 minuten
glazig. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee. Voeg de bloemkool,
de wortel, de aardappel, de tofu en de tomatenblokjes toe. Schenk de
currysaus in de pan. Breng alles aan de kook, temper het vuur, en
laat het nog 15 minuten sudderen.
Rooster intussen de pinda’s in een droge koekenpan, lichtbruin. Voeg
de pinda’s en de tuinerwten aan de curry toe. Breng alles nogmaals
aan de kook en laat het nog 5 minuten zachtjes koken. Serveer de
curry bestrooid met de verse, fijngesneden korianderblaadjes.
|