Overgiet de soja
korrels volgens de instructies op de verpakking met kokend water.
Laat ze vervolgens uitlekken. Pel en snipper de ui en knoflook. Was
en halveer de kerstomaatjes.
Verhit ½ eetlepel olie en fruit de ui met de knoflook al omscheppend
in ca. 3 minuten goudgeel en glazig. Schep het door de gewelde soja
korrels. Voeg 3 theelepels van de mix voor Knorr Natuurlijk Lekker!
Spaghetti Bolognese toe en voeg het paneermeel, de maïzena en de
mosterd toe. Meng alles goed en rol balletjes van het mengsel.
Verhit de rest van de olie in een pan en bak de sojaballetjes in ca.
10 minuten op een halfhoog vuur bruin. Neem ze uit de pan. Schenk
200 ml koud water en sojaroom in de pan. Voeg de resterende mix voor
Knorr Natuurlijk Lekker! Spaghetti Bolognese toe en breng al roerend
aan de kook.
Schep de kerstomaatjes en de sojaballetjes door de saus en laat
alles nog 5 minuten met de deksel op de pan, op een laag vuur
zachtjes koken.
|