Was en droog de
snijbiet. Snijd de snijbiet in repen, houdt de stengels en het groen
apart.
Verhit een braadpan op halfhoog vuur. Wrijf intussen de kipfilets in
met versgemalen peper en zeezout naar smaak. Bestrijk ze met een
beetje olie en doe de rest van de olie in de pan. Bak de kip in 8-9
minuten bruin en gaar. Neem ze uit de pan en laat ze onder
aluminiumfolie rusten.
Verhit intussen de rest van de olie en doe de maïs met de
snijbietstengels in de pan. Voeg de inhoud van het Knorr Bouillon
Kuipje toe en breng alles aan de kook. Schep zo nu en dan om. Bak
tot dat de maïs lichtbruin kleurt. Voeg dan de boter, het
snijbietblad en de bosui toe en bak de snijbiet in ca. 3 minuten
beetgaar.
Snijd de kipfilets in plakjes en serveer op de snijbiet en maïs.
|