Ingrediënten voor
3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:
1 pakje MAGGI
Kerriesaus
225 gram rijst
300 gram rundergehakt
1 ei
1 winterpeen, in blokjes
3 preien
150 ml water
1,5 eetlepels peterselie
20 gram boter
1 eetlepel gehaktkruiden
Bereiding:
Bereid de
gehaktballen.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng het
gehakt met de gehaktkruiden en het ei en draai er kleine balletjes
van. Verhit de boter in een braadpan en bak de balletjes rondom
bruin. Bak de wortel en prei 4 minuten mee.
Bereid de saus en serveer het gerecht.
Voeg het water toe en stoof alles in 5 minuten zachtjes gaar. Bereid
de saus volgens de aanwijzingen op het pakje. Verdeel de rijst over
de borden en schep er de balletjes en de groenten op. Maak af met de
saus en garneer met peterselie.