Snijd de plakken
parmaham in drieën. Snijd de mozzarella in dunne plakjes. Was de
tomaten en snijd ze in dunne plakjes. Pluk de blaadjes salie van de
steeltjes.
Snijd de schnitzels in 12 kleine schnitzeltjes en bestrooi ze met
peper en zout naar smaak. Verhit de olie in een ruime koekenpan en
bak de schnitzeltjes in gedeelten, op een hoog vuur, aan beide
kanten bruin.
Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand.
Leg de schnitzeltjes op een met bakpapier bekleed bakblik en verdeel
er de ham, de tomaat, de salie en de mozzarella over. Schuif ze
onder de hete grill en laat ze lichtbruin bakken en de kaas smelten.
Kook de tagliatelle in ruim water met zout beetgaar.
Pel en snipper intussen de knoflook en fruit in het bakvet van het
vlees. Voeg de inhoud van het cupje Vleesjus toe aan 250 ml heet
(niet kokend) water en laat 1 minuut staan zonder verder te
verhitten.
Blus het bakvet met de opgeloste saus af en kook 1 minuut door. Roer
de mascarpone door de saus en serveer bij de schnitzeltjes en de
tagliatelle. |