Verwarm de oven
voor op 200ºC. Snijd 12 mooie bladeren van de kool en kook deze in 2
minuten beetgaar in een grote pan met ruim kokend water. Spoel ze in
een vergiet af onder koud stromend water.
Breng de gezeefde tomaten met het zakje koftasaus aan de kook en
laat dit 3 minuten pruttelen.
Vet een lage ovenschaal in met de vloeibare margarine.
Meng het gehakt met de koftakruiden mix en vorm er 12 rolletjes van.
Leg elk rolletje op een koolblad. Sla de zijkanten van de kool over
het gehakt en rol ze stevig op.
Leg de koolrolletjes naast elkaar in de ovenschaal en schenk de
koftasaus erover. Verdeel de Finesse voor Verrijken en daarna de
kaas erover. Laat de schotel in de oven in 25 minuten gaar worden.
Kook de koftarijst in een pan met ruim kokend water in 10 minuten
gaar en serveer de rijst bij de koolrolletjes.
VARIATIES:
Neem in plaats van Chinese kool eens witte kool of groene kool. |