Verwarm de oven
voor op 220°C (hete luchtoven 200°C). Vermeng de inhoud van het
zakje Burritos-saus met de zure room en 2 eetlepels water in een
kommetje; goed doorroeren.
Snijd de chipolata worstjes in kleine stukjes. Maak de paprika en
courgette schoon en snij deze in kleine stukjes. Bak de worstjes op
hoog vuur. Voeg de gesneden paprikas en courgette toe en roerbak het
geheel tot het gaar. is. Voeg 100 ml water en de inhoud van het
zakje Burritos-kruidenmix toe en breng het geheel aan de kook. Laat
2-3 minuten zachtjes doorkoken.
Haal de tortilla's uit de verpakking en verwarm de tortilla's bij
een bereiding in de magnetron in 20 seconden op (600 Watt), bij een
bereiding in de oven: , wikkel de tortilla's in aluminiumfolie en
verwarm de tortilla's gedurende 3 minuten in de oven op.
Smeer de warme tortilla's dun in met ca. 1/5 deel van de
Burritos-saus en vul ze in het midden met het worstjesmengsel en
vouw de burritos dicht.
Leg de gevouwen tortilla's in een ingevette ovenschaal en bestrooi
ze met geraspte kaas. Gratineer de tortilla's gedurende 8 minuten in
de oven. Serveer de Burritos en de Burritos-saus apart.
VARIATIETIP:
Deze vulling van chipolata worstjes, paprika en courgette maakt je
burritos net even anders. Vervang de kip voor 300 g chipolata
worstjes en voeg extra 1 courgette toe. |