Recept 74, Ketjapbami met prei, paprika en cashawnoten.

Ingrediënten voor 4 personen:

300 g mie
350 g kipfilet
250 g prei
2 paprika's
75 g ongezouten cashewnoten
1 zakje Knorr Mix voor Bami

Bereiding:

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes, de prei in ringen en de paprika’s in blokjes.
Verwarm een wok of hapjespan op het vuur, voeg een flinke scheut olie toe en bak de kipfilet hierin bruin en krokant. Voeg vervolgens de prei en de paprika toe en roerbak dit nog een paar minuten.
Roer 150 ml water en de mix erbij. Breng het al roerend aan de kook en laat 2–3 minuten zachtjes doorkoken.
Voeg als laatste de gekookte mie toe, roer dit goed door en bak de bami nog even op. Garneer de bami met de cashewnoten en serveer.

 

Bron: www.knorr.nl