Recept 120, Varkensfiletlapjes met gevulde paprika's en gekookte aardappels.

Ingrediënten voor 4 personen:

650 g aardappels
4 paprika's
250 g geraspte wortel
500 g gemengde paddenstoelen
2 teentjes knoflook
1 stronk broccoli
vloeibare margarine
4 varkensfiletlapjes
1 cupje Knorr Authentieke Vleesjus Naturel

Bereiding:

Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze in circa 20 minuten in gezouten water gaar. Was de paprika's, snijd de kapjes eraf en verwijder de zaadlijsten. Snijd de wortels in kleine stukjes. Veeg de paddenstoelen schoon en hak ze grof. Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Verwarm de oven voor op 220ºC (heteluchtoven 200ºC).
Maak de broccoli schoon en kook deze in water met wat zout in ongeveer 6 minuten beetgaar. Verhit 2 eetlepels vloeibare margarine in een pan en roerbak hierin de wortel, knoflook en paddenstoelen gedurende 4 minuten, voeg de broccoli toe en meng goed. Vul de paprika's met het mengsel, zet de kapjes er weer op en bak ze 5 minuten in de oven.
Verhit ondertussen 3 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan en wacht tot de grote bellen verdwenen zijn. Bak dan de varkensfiletlapjes 2 minuten per kant. Maak ook de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking klaar.
Zet de paprika's op de borden en schep het vlees en de aardappels ernaast. Schenk de jus over het vlees en de aardappels en serveer direct.

 

Bron: www.knorr.nl