Recept 103, Pasta met cantharellen en walnoten.

IngrediŽnten voor 4 personen:

Pasta met cantharellen maken? Dit heerlijke en eenvoudig te bereiden recept pasta met cantharellen en walnoten is gemakkelijk te maken en staat al op tafel voordat iemand kan zeggen dat hij trek heeft.
Mix voor Romige Tagliatelle
MIX VOOR ROMIGE TAGLIATELLE
200 g fettucine of tagliatelle
400 g verse cantharellen
150 g gepelde walnoten
1 zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Romige Tagliatelle
400 ml melk
1 eetl. Blue Band Iedere Dag
2 eetl. fijngesneden verse peterselie of tijm
100 g versgeraspte Parmezaanse kaas
0.5 theel. geraspte citroenschil (optioneel)

Bereiding:

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Veeg de cantharellen met een stukje keukenpapier schoon. Snijd de walnoten en cantharellen in vrij grote stukken.
Meng de inhoud van het zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Romige Tagliatelle met de melk. Verhit de margarine in een pan. Voeg de cantharellen toe en bak ze ca. 3 minuten op middelmatige temperatuur. Voeg de walnoten toe en bak het geheel al roerende nog ca. 2 minuten.
Voeg het Knorr Natuurlijk Lekker!mengsel aan de pan toe, breng alles aan de kook, temper het vuur en laat de saus nog 5 minuten koken en dikker worden. Roer de kruiden en de helft van de Parmezaanse kaas erdoor. Voeg de geraspte citroenschil toe.
Laat de pasta uitlekken en schep hem door de saus. Bestrooi de pasta met de rest van de Parmezaanse kaas en een flinke hoeveelheid versgemalen peper. Serveer het gerecht direct.
TIP:
Deze pasta met cantharellen en walnoten kun je ook goed met champignons of oesterzwammen maken. Je kunt ook diverse andere soorten kaas proberen, zoals gorgonzola of andere blauwe kaas. Serveer er een eenvoudige groene salade bij.

 

Bron: www.knorr.nl