Recept 22, Witte vis met Hollandaisesaus, rauwe ham en courgettelinten.

Ingrediënten voor 4 personen:

4 stukken stevige witte vis
4 plakken rauwe ham
2 eetlepels olijfolie
350 gram spaghetti
2 courgette's
1 teentje knoflook
1 zak Knorr kant en klare Hollandaisesaus met witte wijn
1 citroen
3 takjes peterselie

Bereiding:

Bestrooi de stukken vis met zout en peper en strooi op elke bovenkant wat gehakte peterselie. Pak ze in met de rauwe ham.
Breng ruim water voor de pasta aan de kook. Voeg een snufje zout en een scheutje olijfolie aan het water toe. Kook de spaghetti beetgaar, giet af en spoel na onder koud water.
Schaaf met de kaasschaaf de courgette in dunne plakken. Bak de vispakketjes eerst met de mooie kant naar onder, in een pan met antiaanbaklaag. Keer ze na een paar minuten om. Bak ze tot de ham lekker knapperig is.
Roerbak ondertussen de courgette in de olijfolie. Voeg een teentje geperste knoflook toe en sprenkel er wat citroensap over.
Roer de spaghetti door de courgette en laat dit goed warm worden. Verwarm ondertussen de Hollandaisesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg op 4 borden elk een vispakketje en schep de courgettepasta ernaast.