Gebruik voor
deze pudding een gladde, rechte vorm. Vet de bodem van de vorm in
met olie. Zet de lange vingers rechtop, tegen elkaar aan, langs de
rand. Haal eventuele kruimeltjes van de bodem af. Klop de eiwitten
stijf. Klop vervolgens de slagroom stijf en leg deze op het eiwit.
Breng het water aan de kook. Week de gelatine in koud water en knijp
deze daarna goed uit. Haal het water van het vuur en los de gelatine
en de suiker hierin op. Schenk de marasquin erbij. Schenk dit
mengsel, onder luchtig omscheppen, bij het eiwit en de slagroom.
Laat de schuimige massa vrij stijf worden voor u deze in de
puddingvorm schept. Laat de pudding daarna minimaal twee uur verder
opstijven. Snijd de lange vingers langs de bovenrand van de pudding
bij. Stort de pudding op een mooi bord, strik er het lintje om en
garneer de pudding met Franse vruchtjes. |