Snijd de
varkenshaasjes open in de lengte. Bestrijk één helft met de
kruidenkaas.
Pel en snipper het sjalotje, snijd de champignons in vieren en bak
dit samen met de spekjes aan in een koekenpan. Verdeel het
champignon- spekmengsel over de varkenshaashelften met de
kruidenkaas. Leg nu de ander helft er weer op en zet de
varkenshaasjes vast met cocktailprikkers.
Bak de varkenshaasjes gedurende 15 minuten op middelmatig vuur.
Snijd ondertussen de courgette en de paprika’s in stukken en wok
deze op hoog vuur in 5 minuten gaar. Bak tegelijkertijd de krieltjes
op middelmatig vuur in 10 minuten goudbruin.
Maak de pepersaus klaar volgens de gebruiksaanwijzing op de
verpakking.
Bestrooi de varkenshaasjes met peper en zout. Snijd het vlees in
schuine stukken en leg ze mooi op de borden. Schep daarover de
pepersaus en schep de groenten ernaast. Serveer met de gebakken
krieltjes er apart bij. |