| Schil en snijd 
			de aardappels in gelijke stukken. Kook ze in een laag koud water in 
			ca. 20 minuten gaar.Pel ondertussen het teentje knoflook en knijp het fijn. Meng het 
			gehakt met de knoflook, de tomatenpuree, de mosterd, ½ tl zout, ½ theel. 
			peper en 2 eetl. peterselie. Draai er 4 ballen van en druk ze plat.
 Haal de puntjes van de sperziebonen af. Kook de sperziebonen in ruim 
			kokend water in 10-15 minuten gaar (hoe dikker, hoe langer). 
			Afgieten, terug op het vuur zetten en mengen met de zilveruitjes en 
			2 eetl. peterselie. Laat het geheel even in de pan warm worden.
 Maak de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Grill in de 
			tussentijd de biefburgers onder een hete grill of in de grillpan 4-5 
			minuten aan elke kant.
 Giet de aardappels af en stamp ze fijn met de melk. Leg de 
			biefburgers op 4 borden, schep de boontjes en de aardappelpuree 
			erbij en verdeel de roomsaus met nootmuskaat over de boontjes.
 VARIATIES:
 *Nog romigere aardappelpuree: stamp 1 kg hete gekookte aardappelen 
			fijn. Klop er met een houten- of kunststof pollepel een ei, 2 eetl. 
			vloeibare margarine en 4 eetl. Knorr Roomsaus met nootmuskaat door. 
			Warm nog een paar minuten goed door. Voeg naar smaak peper en zout 
			toe.
 |