Verwarm de oven
voor op 200ºC. Maak de paprika’s schoon, halveer ze en snijd ze in
kleine stukjes.
Verhit de margarine in een koekenpan. Bak hierin het gehakt,
gedurende 3 min. ,rul. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de
paprika toe en roerbak nog 5 minuten. Roer de pastasaus en 1 dl.
water erdoor. Bereid de witte saus volgens de bereidingswijze op de
verpakking. Zet het vuur af en roer de helft van de kaas door de
witte saus.
Bedek de bodem van een ingevette ovenschaal met een dunne laag
pastasaus. Schep er en paar lepels witte saus over. Bedek met een
laagje lasagnevellen. Schep daar weer een dunne laag pastasaus op en
een paar lepels witte saus. Bedek met lasagnevellen. Herhaal tot
alles op is en eindig met een laag saus. Bestrooi het gerecht
tenslotte met de rest van de kaas. Laat de lasagne in de hete oven
in ca. 30 min. gaar worden.
Serveer tips:
Serveer er een groene salade bij. |